PAUL TRANS

CLIENT

Firma de transport intern si international de marfa situata in Timisoara , Romania . Organizam transport de marfuri national si international, rutier, naval si aerian , avand o experienta în domeniul transporturilor de peste 19 ani . Suntem specializati in transportul rutier de marfa,Paul Trans SRL este una dintre cele mai mari casa de expeditii din Romania conform revista Tranzit.

 

PROIECT

Produsele excutate pentru imbunatatirea imaginii companiei au fost propuse si realizate de echipa noastra. Litere in volumetrice realizate din plexiglas iluminata Led. Signalistica Interior, Personalizare flota auto,

 
Noi cei de la Ornella Studio Design din Timisoara suntem aici pentru a face lucrurile să se întâmple și toți clienții noștri să fie multumiți.

Suntem vizibili! Există o nevoie naturală a oamenilor de a interacționa. Scopul nostru este de a oferi o experiență audienței.

Proiectul tău poate să fie susținut de noi! Toate inițiativele care ne plac și care credem că vor contribui la dezvoltarea orașului.

Sosesc ofertele lunii la materialele promoționale. Alegeți produsul preferat și Hai să-l Tipărim!

Contactează-ne pentru informații la +40.256.22.88.65